3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό αγγελούδι! Τι υποστηρίζει η γυναίκα που φέρεται να το γέννησε!

Σε θρίλερ φρίκης εξελίσσεται η υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο.

Η γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη, αρνείται ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια. Μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε πριν λίγες ημέρες. Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπανδρη, είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια.

Επίσης, θα αποσαφηνιστεί αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή αν ήταν ζωντανό όταν -όπως εικάζεται- η γυναίκα που το γέννησε, το άφησε να πεθάνει, πετώντας το στον κάδο.

Το βρέφος εντοπίστηκε σε σακβουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

Χθες βράδυ η 35χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα.

Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, λιποθύμησε σύμφωνα με πληροφορίες.

 

πηγή φωτογραφίας best.gr