3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο κουνιάδος βιαστής της ανήλικης κόρης του που σκότωσε ο πατέρας!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από το άγριο έγκλημα τιμής με δράστη έναν 50χρονο άνδρα Αλβανικής καταγωγής.

O δράστης, κάλεσε στο κέντρο στο 100 της Αστυνομίας Μαγνησίας και ανέφερε ότι πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, είχε σκοτώσει ομοεθνή του υπήκοο Αλβανίας, καθώς είχε ενημερωθεί ότι βίαζε για πολλά χρόνια την κόρη του και ότι θα μετέβαινε στην Ασφάλεια να παραδοθεί.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επ. Οδ. Βόλου Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος), πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ πλησίον του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου (κοντάκι, κάνη, λοιπά κομμάτια), και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο και σε λειτουργία το ΙΧ όχημα, ιδιοκτησίας του θύματος.

Ο δράστης μετέβη στην Υ. Α. Βόλου και εξεταζόμενος προφορικά ανέφερε πως την 19:45 περίπου είχε θανατώσει τον αδερφό της δεύτερης συζύγου του, υπήκοο Αλβανίας γεννηθέντα το 1991, κάτοικο Βόλου, καθώς πρωινές ώρες σήμερα είχε ενημερωθεί από την δεκαοχτάχρονη, από τον πρώτο του γάμο, κόρη του, πως από την ηλικία των εννέα ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Η συνάντησή του με το θύμα έγινε αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το κυνηγετικό του όπλο από την οικία του στην Αργαλαστή Πηλίου και μεταβαίνοντας στην Αγριά Βόλου, ζήτησε από τη σύζυγο του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει, προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του. Με την άφιξή του στο σημείο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, του προκάλεσε χτύπημα στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου, και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.