ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο μανιακός δολοφόνος της Κηφισιάς – Τι δείχνουν στοιχεία και περιγραφές

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος του οδηγού ταξί τα ξημερώματα της Τετάρτης είναι το ίδιο άτομο που στις 11 Φεβρουαρίου, αποπειράθηκε να δολοφονήσει άλλον οδηγό ταξί, στην ίδια περίπου περιοχή.

Ετσι, τώρα με βάση την κατάθεση εκείνου του οδηγού και το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και το γενετικό υλικό που έχουν συλλέξει από το ταξί επικεντρώνονται στις έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για νεαρό άτομο, Έλληνα, γύρω στα 25, μετρίου αναστήματος, με συνηθισμένα χαρακτηριστικά, ο οποίος την πρώτη δολοφονική επίθεση ήταν ντυμένος αθλητικά (φορούσε και κουκούλα), ενώ για το όπλο του θεωρούν ότι πρόκειται για κάποιο μετασκευασμένο όπλο με σιγαστήρα, ενδεχομένως κάποιο αεροβόλο.

Επιπλέον οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν τα κίνητρα που θα μπορούσε να έχει ο δράστης για να κάνει κάτι τέτοιο, προκειμένου να περιορίσουν τον κύκλο των ερευνών τους, ενώ θεωρούν ότι πρόκειται για άτομο ψυχοπαθητικό με εμμονές και για αυτό ψάχνουν για άτομα της περιοχής που έχουν νοσηλευτεί.