3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Ρούλας-Μάνου! Είναι ίδιος ο Δασκαλάκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις για τον περιβόητο «Γιάννη» που αναφέρεται στα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης, έκανε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Πρόκειται για άνδρα με τον οποίο η προφυλακισμένη διατηρούσε ερωτικό δεσμό, όπως προκύπτει και από τις συνομιλίες με τον πατέρα των παιδιών της.

Πρόκειται για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη και όπως αναφέρθηκε η ομοιότητα των δύο ανδρών στην εξωτερική εμφάνιση είναι συγκλονιστική.

Η σχέση του Γιάννη με την Ρούλα Πισπιρίγκου, που έγινε πριν από ενάμιση με δύο χρόνια, κράτησε για μικρό διάστημα και οι συνευρέσεις του ζευγαριού ελάμβαναν χώρα στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας.

Μάλιστα, ο Μάνος Δασκαλάκης έμαθε για την ερωτική σχέση από τις κάμερες που είχε βάλει στο σπίτι και είναι χαρακτηριστικό πως έστειλε στην Ρούλα Πισπιρίγκου σχετική εικόνα για να της αποδείξει ότι ξέρει για τον ερωτικό δεσμό της με τον περιβόητο Γιάννη.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού, λέγοντας πως «ο Γιάννης νιώθει άβολα με τις εξελίξεις. Έπαιζε μπάλα με τον Μάνο και έτσι γνωρίστηκαν με την Ρούλα. Δημιουργήθηκε σχέση, αλλά ήταν  μετρημένες οι φορές που είχαν “βρεθεί”. Ο Γιάννης γνώριζε πως είχαν χωρίσει η Ρούλα με τον Μάνο. Δεν θέλει άλλες αναφορές, γιατί θέλει να προστατεύσει την οικογένεια που έχει δημιουργήσει».