ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τα τροχαία στην Κρήτη – Δύο νέοι άνθρωποι τα νέα θύματα

Τραγικές διαστάσεις έχουν πάρει πλέον τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται καθημερινά.

Νωρίς σήμερα το πρωί υπέκυψε στα τραύματά του ο 18χρονος, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο, ωστόσο σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το τροχαίο συνέβη, περίπου, στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας, επί της Οδού Κισσάμου στα Χανιά, όταν – υπό αδιευκρίνιστες αιτίες – ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με μηχανή.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν ακόμα δύο άτομα. Ένας 19χρονος ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και ένα τρίτο άτομο το οποίο δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Στο μεταξύ, τα ξημερώματα, ένας τουρίστας, 25 ετών, έχασε τη ζωή του, όταν ενώ οδηγούσε γουρούνα στο δρόμο από Χερσόνησο προς Πισκοπιανό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο όταν έφτασαν οι διασώστες στο σημείο ήταν ήδη αργά αφού ο άτυχος 25χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.