ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BINTEO: Αυτή δεν είναι απλά μια μάχη – Μελαχρινές ή Ξανθιές;

megalh-maxh-melaxrines-h-xanthies

Είναι το μεγάλο «clasico» των διλημμάτων. Και η μάχη δεν διαρκεί 90 λεπτά. Διαρκεί αιώνες.

Όπως δείχνουν οι έρευνες :

1. Oι μελαχρινές γυναίκες μπορεί να κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τις ξανθές, όμως δεν θα κατακριθούν το ίδιο με αυτές.

2. Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά δείχνει τις γυναίκες πιο νέες, όμως αυτό δεν είναι πάντα θετικό καθώς συνδυάζεται στο μυαλό των αντρών με ανωριμότητα κι επιπολαιότητα. Ωστόσο το ξανθό τραβάει σαν μαγνήτης…

3. Αντίθετα οι μελαχρινές φαίνονται πιο ώριμες και κατασταλαγμένες και είναι αυτές με τις οποίες θα άνοιγε μια μεγάλη συζήτησε ένας άντρας. Επίσης στο σεχ η χημεία της μελαχρινής έχει πολλά θετικά.

4. Οι μελαχρινές γυναίκες είναι περισσότερο αυτάρκεις σε αντίθεση με τις ξανθές που χρειάζονται διαρκώς βοήθεια.

5. Πιο ευέξαπτες θεωρούνται οι ξανθές και μετά οι μελαχρινές.

6. Οι μελαχρινές γυναίκες θεωρούνται πιο ικανές από τις ξανθές κι έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσληφθούν σε μια δουλειά.

7. Οι άντρες στο μυαλό τους για την μελλοντική τους σύζυγο έχουν μια μελαχρινή καθώς τις έχουν συνδυάσει με την πίστη και την ακεραιότητα. (Τώρα αυτό δεν ξέρουμε αν είναι έτσι ή αν είναι κάτι που θέλουν οι γυναίκες.)

8. Γνωστή ατάκα μεταξύ δύο φίλων που βλέπουν μια ξανθιά και μια μελαχρινή : Λέει ο πρώτος, «Κοίτα το Ξανθό…», λέει ο δεύτερος, «Ναι γιατί το μελαχρινό…».

9. Για κάποιους τα πράγματα είναι ξεκάθαρα :Δεν υπάρχει δίλημμα! Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές!

10. Για κάποιους άλλους : Η μελαχρινή είναι γυναίκα!

Πηγή: GoodStories.gr