ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Black Friday στα Public: Η πρώτη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα που έφερε τον θεσμό προς όφελος του καταναλωτή

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλοι μας  παρακολουθούμε λίγο πιο έντονα τις ανακοινώσεις και τα sites των αγαπημένων μας καταστημάτων. Και αυτό γιατί σε λίγες ημέρες πλησιάζει η Black Friday, η μέρα που η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων Public έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 2016 και μας μύησαν σε ένα κόσμο προσφορών και εκπτώσεων δίχως προηγούμενο.

Φέτος, με τις προσφορές και τις εκπτώσεις που θα συναντήσουμε είναι ευκαιρία να ανανεωθούμε και, γιατί όχι, να αποκτήσουμε εκείνο το gadget που ονειρευόμαστε εδώ και καιρό!

Black Friday – Ώρα για νέο smartphone

Το παραδεχόμαστε πλέον όλοι – το smartphone μας είναι η προέκταση του χεριού μας. Είναι δίπλα μας κάθε στιγμή. Επικοινωνούμε, γελάμε, παίζουμε, «ανεβάζουμε» τις στιγμές μας και κάνουμε τους followers μας να παραληρούν! Όμως σαν κάτι να έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό… Κανείς μας δεν θέλει να το πει δυνατά, αλλά μοιάζει σαν να υπάρχει χώρος για κάτι… «περισσότερο». Και η Black Friday είναι εδώ για να μας το δώσει!

Με τις σούπερ προσφορές που θα βρεις στο δίκτυο των καταστημάτων Public μπορείς να αποκτήσεις το καινούριο σου smartphone σε ασυναγώνιστες τιμές!

Black Friday – Ευκαιρία για νέα τηλεόραση

Ο χειμώνας είναι πια για τα καλά εδώ και τα βράδια που μαζευόμαστε σπίτι με φίλους έχουν έρθει για να μείνουν! Είτε βλέπουμε την ομάδα να «σηκώνει την κούπα» είτε «κολλάμε» με τη νέα σειρά-φαινόμενο, θέλουμε να το κάνουμε με την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Για να μάθεις λοιπόν πρώτος τις προσφορές και να ανανεώσεις το TV set σου, κάνε εγγραφή στο newsletter των καταστημάτων Public

Black Friday – Το Gaming στα καλύτερά του

Αν το gaming είναι αυτό που κάνει τον κόσμο σου να γυρνάει, δεν γίνεται να μην θυμάσαι τις προσφορές των καταστημάτων Public, όπως τα Xbox One 1TB με συνδρομή Live Gold 3 μηνών και το Gears of Wars 4 στα 199 Ευρώ.

Αντίστοιχες συγκινήσεις σε περιμένον και φέτος, για να αποκτήσεις εκείνη την gaming κονσόλα που θα κάνει την παρέα σου να παραμιλάει!

H Black Friday 2017 είναι εδώ και μας προσκαλεί να την ξαναζήσουμε!