3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Σοκ στη Σάρτη Σιθωνίας με υπόθεση αποπλάνησης 11χρονου Κοριτσιού από 90χρονο άνδρα

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σάρτης στη Σιθωνία Χαλκιδικής, καθώς αποκαλύφθηκε υπόθεση αποπλάνησης ενός 11χρονου κοριτσιού από 90χρονο άνδρα.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, 15 Ιουνίου 2024, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό.

Σύμφωνα με το thestival, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, στις 2 μετά το μεσημέρι, οι γονείς της 11χρονης άρχισαν να την αναζητούν, καθώς είχε καθυστερήσει να επιστρέψει στο σπίτι. Ανησυχώντας για την εξαφάνισή της, ειδοποίησαν φίλους και γνωστούς. Μετά από τρεισήμισι ώρες, μια γυναίκα ενημέρωσε τους γονείς της ανήλικης ότι την είδε να μπαίνει στο σπίτι του 90χρονου. Αμέσως, οι γονείς της πήγαν εκεί και την παρέλαβαν.

Ο 90χρονος άνδρας ήταν ιδιαίτερα εριστικός και απειλητικός. «Πήρε τσεκούρι και μας απειλούσε. Έλεγε ότι θα πάρει την καραμπίνα. Πήρε πέτρες και τις πετούσε προς τα αυτοκίνητά μας», δήλωσε κάτοικος της Σάρτης που βρέθηκε στο σπίτι του ηλικιωμένου λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της 11χρονης.

Στη συνέχεια, οι γονείς και ο θείος της ανήλικης πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου και υπέβαλαν μήνυση κατά του ηλικιωμένου. Στην κατάθεσή της, η 11χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 90χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει σοκ και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να εκφράζουν την έντονη ανησυχία και αποτροπιασμό τους για το περιστατικό.