ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στην Πάτρα! «Άτακτη» μητέρα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από «άγριο» σεξ με τον εραστή της

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε νεαρή από την Πάτρα όταν η μητέρα της την ειδοποίησε ότι ήταν στο νοσοκομείο, αλλά της ζήτησε…να το κρατήσει μυστικό από τον πατέρα της. Η κοπέλα δέχτηκε τηλεφώνημα για το ότι η αγαπημένη της μητέρα νοσηλεύεται και όπως ήταν αναμενόμενο ανησύχησε, αλλά αυτό που την έβαλε σε σκέψεις ήταν η επιμονή της γυναίκας να μην πει το παραμικρό στον πατέρα της.

Η κόρη ακολούθησε κατά γράμμα την επιθυμία της μάνας και μετέβη μόνη της στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε, υπέστη σοκ μαθαίνοντας πως η νοσηλεία της μητέρας της έγινε μετά από… ξέφρενο γλέντι με τον εραστή της ο οποίος την εγκατέλειψε όταν εκείνη άρχισε να μην αισθάνεται καλά στον χώρο που είχε ως ερωτική φωλιά το ζευγάρι.

Η «άτακτη» μαμά φαίνεται πως δεν άντεξε την ερωτική περιπέτεια αφού αντιμετωπίζει ιατρικό πρόβλημα. Όπως ήταν φυσικό η κόρη έπεσε από τα σύννεφα καθώς δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την «κρυφή» ζωή της μητέρας της. Βρέθηκε μάλιστα στην δύσκολη θέση να πρέπει να καλύψει την συζυγική απιστία, λέγοντας ψέματα στον πατέρα της…

πηγή: Εφημερίδα Κόσμος