ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στο νοσοκομείο του Πύργου! Συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε νοσοκόμα – Την άρπαξε από τον λαιμό

Πολλά… νεύρα είχε ο συνοδός ενός ασθενούς στο νοσοκομείο του Πύργου, ο οποίος βιαζόταν να φύγει και επειδή οι νοσοκόμες τον καθυστερούσαν, όπως εκείνος πίστευε, τους επιτέθηκε!

Όλα συνέβησαν στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου του Πύργου, όπου ένας άντρας άρπαξε από τον λαιμό μια νοσοκόμα επειδή θεώρησε ότι καθυστερούσε να εκδώσει το εξιτήριο για τη νοσηλευόμενη σύζυγό του!
Αμέσως επενέβη ένας υπάλληλος της ασφάλειας του νοσοκομείου, ο οποίος απομάκρυνε τη νοσοκόμα από τα χέρια του έξαλλου άντρα, ενώ εκείνη ήταν τρομοκρατημένη!

Ο ίδιος ειδοποίησε και την Αστυνομία, αλλά πριν φτάσουν τα περιπολικά ο ηλικιωμένος πρόλαβε να φύγει από το νοσοκομείο με τη σύζυγό του.

Ωστόσο, ενημερώθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, ο οποίος θα κινηθεί νομικά εναντίον του.
Το άγριο επεισόδιο έγινε όταν ζήτησε από τις νοσηλεύτριες να βγάλουν την «πεταλούδα» από το χέρι της συζύγου του για να αφαιρέσουν τον ορό και να υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει εξιτήριο.

Ωστόσο, εκείνες ήταν απασχολημένες με άλλους ασθενείς και ο ηλικιωμένος έγινε πυρ και μανία με αποτέλεσμα να επιτεθεί στη νοσηλεύτρια.