ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαροπαλεύει κυνηγός που αυτοτραυματίστηκε στο Πήλιο

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή κυνηγός που αυτοτραυματίστηκε, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, στο Πήλιο.

Ο τραυματισμός του 33χρονου κυνηγού σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο Καλαμάκι, του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο Πήλιο, ενώ η προανάκριση για το ατύχημα συνεχίζεται. Ο κυνηγός παραμένει σε νοσοκομείο, ενώ έχει ήδη υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο και αναμένεται να ακολουθήσει ακόμα ένα, μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο άνδρας βρισκόταν σε δάσος με καστανιές της περιοχής με εννέα ακόμη κυνηγούς για κυνήγι αγριογούρουνων. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο κυνηγός, ενώ πήγε να περάσει από ένα μονοπάτι, γλίστρησε έπεσε, εκπυρσοκρότησε το δίκαννο που κρατούσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η προανάκριση συνεχίζεται με καταθέσεις και των άλλων κυνηγών που βρισκόταν μπροστά τη στιγμή του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος κυνηγός χειρουργήθηκε, με τους γιατρούς να του αφαιρούν τη μία από τις δυο σφαίρες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Εντατική, όπου βρίσκεται σε καταστολή. Σήμερα, ίσως να επιχειρηθεί νέα προσπάθεια αφαίρεσης της δεύτερης σφαίρας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους να προσεύχονται και να αγωνιούν για την υγεία του δικού τους ανθρώπου.