ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε 45χρονο για κατοχή ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός 45χρονου οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Δενδροπόταμο προκειμένου να το ελέγξουν, πλην όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να διαφύγει.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς έξωθεν της οικίας του και συνελήφθη, ενώ έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα ηρωίνης και κοκαΐνης, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον προέκυψε, ότι σε βάρος του εκκρεμούν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 39 μηνών για το αδίκημα της κλοπής, Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτή Πλημμελειοδικών Δράμας για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και Διάταξη Ανακριτού Δράμας που διατηρεί σε ισχύ το Ένταλμα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.