ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε 88χρονη! Δεν φαντάζεστε τι έκρυβε στο… κοτέτσι και το… σουτιέν της!

Χειροπέδες σε μία 88χρονη η οποία φέρεται να είναι η «εγκέφαλος» διακίνησης σκληρών ναρκωτικών έβαλαν αστυνομικοί σε ένα χωριό του Αγρινίου!
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ηλικιωμένη και τους γιους της ηλικίας 51 και 61 χρόνων και τους έκαναν σωματική έρευνα, κατά την οποία βρήκαν κρυμμένες μέσα από το… σουτιέν της 88χρονης πέντε «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων! Στα δωμάτια του σπιτιού όπου κατοικεί η γυναίκα μαζί με τον 51χρονο, βρέθηκαν άλλα με τρία «φιξάκια» με ηρωίνη βάρους 3,7, 0,8 και 0,4 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 340 ευρώ.
Στο κοτέτσι που διατηρεί στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού της, η 88χρονη έκρυβε και βάζα που είχαν μέσα άλλες πέντε συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 223,6 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 61χρονου κατασχέθηκαν ένα σακουλάκι με 4,1 γραμμάρια ηρωίνης, ένα κυνηγετικό όπλο καθώς και άλλα 335 ευρώ. Μητέρα και γιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.