ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε εξαγριωμένο νεαρό που χτύπησε την έγκυο γυναίκα του! (βίντεο)

Ένας εξαγριωμένος νεαρός φέρεται να χτύπησε την έγκυο γυναίκα του και μάλιστα επιτέθηκε και στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του περάσαν χειροπέδες.

Όλα ξεκίνησαν όταν διερχόμενοι πολίτες ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης «100», για τσακωμό ενός ζευγαριού στο δημοτικό υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Δευτέρας.

Μάλιστα ένας από αυτούς είπε ότι ο νεαρός ρομά χτύπησε την έγκυο γυναίκα του, ενώ μαζί τους είχαν ακόμη ένα μικρό παιδάκι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά από την Άμεση Δράση στους οποίους μάλιστα ο νεαρός φέρεται να επιτέθηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Την ίδια ώρα η έγκυος σύντροφός του φώναζε στους αστυνομικούς να τον αφήσουν, γιατί όπως ισχυριζόταν δεν την χτύπησε και ότι απλά τσακώθηκαν καθώς εκείνος φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει.

Η ένταση στο σημείο ήταν μεγάλη. Από τη φασαρία και τις φωνές μαζεύτηκε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και γνωστοί του ζευγαριού, που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα όπου μεταφέρθηκε το νεαρό ζευγάρι με το ανήλικο που είχαν μαζί τους.