ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε φυγόποινο στην Πιερία – Είχε επτά καταδίκες!

Επτά καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος 55χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στην Πιερία.

Οι καταδίκες αφορούσαν σε παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο και, μετά τη σύλληψή του του σε περιοχή της Πιερίας, θα οδηγηθεί στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης!
Ο 55χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε στην πλάτη επτά αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών που θα πρέπει πλέον να εκτίσει, καθώς και συνολική χρηματική ποινή 9.610 ευρώ.
Στο μεταξύ, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του ΙΑ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία, με ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.
Επίσης, στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 46χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών.
Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος Έλληνας καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μήνα.
Τέλος, στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.