ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών – Μετέφεραν ηρωίνη με βαγόνια του ΟΣΕ!

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο αλλοδαπό, ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος και έναν 19χρονο Έληνα, άμεσο συνεργό του, έβαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή του ΟΣΕ να αποβιβάζονται από αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και σε έρευνα της χειραποσκευής τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 13 κιλών και 137 γραμμαρίων και 3 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 879 γραμμαρίων.
Επιπλέον στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.
Ο 28χρονος αποτελούσε ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος και είχε ως ρόλο την μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.