ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε παππού και γιαγιά 2χρονης στη Λάρισα: Αρνήθηκαν τη νοσηλεία της

Χειροπέδες στον παππού και τη γιαγιά μίας 2χρονης στη Λάρισα, έβαλαν οι αστυνομικοί.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα, όταν ο παππούς και η γιαγιά μετέφεραν το μεσημέρι στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο ένα δίχρονο κοριτσάκι που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.
Οι γονείς του παιδιού έλειπαν για δουλειές εκτός πόλης και το παιδάκι φρόντιζαν η 37χρονη γιαγιά και ο 42χρονος παππούς. Οι γιατροί αποφάσισαν πως το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί, όμως οι παππούδες υπέγραψαν και πήραν το παιδί στο σπίτι, γύρω στις 7 το απόγευμα.
Αστυνομικοί και εφόσον ενημερωθήκαν από το νοσοκομείο, το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 9 μ.μ. μετέβησαν στην οικία των παππούδων στη Λάρισα και παραλαμβάνοντας το δίχρονο κοριτσάκι το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει εισαγωγή στην Παιδιατρική Κλινική και να ακολουθηθεί θεραπεία.
Η αστυνομία συνέλαβε παππού και γιαγιά με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Πηγή: onlarissa.gr