ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε ποδηλάτη – Προσπάθησε να τη χτυπήσει χωρίς λόγο στην μέση του δρόμου!

Χειροπέδες σε έναν ποδηλάτη ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει μία γυναίκα μέσα στην μέση του δρόμου, έβαλαν οι αστυνομικοί στο Βόλο.

Ο ποδηλάτης, ο οποίος οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική για νοσηλεία, επιτέθηκε σε μια ανυποψίαστη 39χρονη γυναίκα ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στον Βόλο και προσπάθησε να την χτυπήσει με ένα ξύλο που κρατούσε χωρίς να τα καταφέρει, το βράδυ του Σαββάτου.
Η γυναίκα στάθηκε τυχερή, καθώς απέφυγε το χτύπημα με μια ενστικτώδη κίνηση και ο άγνωστός της άνδρας έφυγε με το ποδήλατο βρίζοντάς την χυδαία.

Αμέσως η 39χρονη κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να εντοπίσουν στο σπίτι του τον δράστη, ο οποίος τους έχει απασχολήσει και παλιότερα με αναίτιες επιθέσεις.
Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχαν αναφορές και προειδοποιήσεις για τον ποδηλάτη που έβριζε ανυποψίαστους πολίτες.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και ζήτησε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η γνωμάτευση ανέφερε ότι χρήζει νοσηλείας κι έτσι ο δικαστικός λειτουργός διέταξε τον εγκλεισμό του στην κλινική.