ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε τουρίστα στη Σύρο: Τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο που έκλεψε!

Έκλεψε ένα αυτοκίνητο, τράκαρε και στη συνέχεια, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες, πρόλαβε και το εγκατέλειψε, με τον κίνδυνο να ξεσπάσει πυρκαγιά στην περιοχή.

Ο Ιρλανδός τουρίστας έκλεψε το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μίας νεαρής γυναίκας στο Γαλησσά της Σύρου, κλέβοντάς της τα κλειδιά μέσα από το μπαρ. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το κλεμμένο αυτοκίνητο. Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη στην περιοχή του Κινίου με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στο όχημα.

Ο νεαρός άφησε το όχημα να φλέγεται, με το φόβο να προκληθεί πυρκαγιά στη περιοχή. Το ευτύχημα είναι ότι εκείνη την ώρα είδε το όχημα να φλέγεται ενας επαγγελματίας οδηγός ταξί και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, η οποία έφτασε άμεσα χωρίς να προλάβει να επεκταθεί πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο νεαρός Ιρλανδός κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα  τραυματισμένος και να επιστρέψει στο Γαλησσά τραυματισμένος με τα πόδια, όπου και συνελήφθη από άντρες του τμήματος ασφαλείας.

Πηγή: cyclades24.gr