ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε τρεις άντρες που αναζητούνταν με εντάλματα

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσαν» δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός σε Πάτρα, Καλαμάτα και Ναύπλιο. Και για τους τρεις εκκρεμούσαν ξεχωριστά εντάλματα και καταδικαστικές αποφάσεις για  ναρκωτικά, παραχάραξη, απάτη και πλαστογραφία

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσαν τρία εντάλματα και μια καταδικαστική απόφαση και συνελήφθη στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.
Τα εντάλματα σύλληψης, όλα για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών,  είχαν εκδοθεί από τους ανακριτές Πατρών, Αθηνών και Αγρινίου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπάκτου για παράνομη είσοδο στην χώρα, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που διέταξε να μεταχθεί διαδοχικά σε όλους τους ανακριτές για να απολογηθεί!
Ένας 29χρονος Έλληνας παραχαράκτης συνελήφθη στην Καλαμάτα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος.
Σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αιγαίου για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Τέλος, στο Ναύπλιο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 40χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απάτη και πλαστογραφία που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Λευκάδας. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου έδωσε εντολή για τη μεταγωγή του στο νησί του Ιουνίου ώστε να απολογηθεί.