ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρήκαν ποιοι άρπαξαν χρηματοκιβώτιο και έβαζαν χέρι στο ταμείο Ιαματικών Λουτρών!

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση διάρρηξης στα Ιαματικά Λουτρά του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Απρίλιο, όταν  διαρρήκτης «σήκωσε» το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης και απομακρύνθηκε χωρίς να γίνει αντιληπτός. Νωρίτερα είχε καταφέρει να σπάσει παράθυρο του κτηρίου για να μπει μέσα.

Την έρευνα της υπόθεσης έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά. Σε βάρος ενός 28χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία για την περίπτωση της κλοπής του χρηματοκιβωτίου από τα Λουτρά Λαγκαδά, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 11.895,71 ευρώ.

Εκτός αυτού, σε βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία για περίπτωση κλοπής καλωδίων χαλκού αξίας 4.000 ευρώ, από κτήριο εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών ηλικίας 38 και 46 ετών, για περίπτωση υπεξαίρεσης χρηματικών ποσών ύψους 20.000 ευρώ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, από τα έσοδα του ταμείου των Λουτρών Λαγκαδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες εργάζονταν ως υπάλληλοι υποδοχής στα Λουτρά του Λαγκαδά και φέρεται να μη δήλωναν ορισμένες αποδείξεις για παροχές υπηρεσιών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.