3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες αστυνομικοί, drone και ελικόπτερα για την σημερινή επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου στην Αθήνα! Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό

Σε συναγερμό σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, ανήμερα της 15ης επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα και τις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. θα βασιστούν στο σχέδιο που εφαρμόστηκε για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με 4.000 αστυνομικούς, από όλες τις υπηρεσίες, σε επιφυλακή. Στα κεντρικά της ΓΑΔΑ θα παρέχεται σε πραγματικό χρόνο εικόνα, από ελικόπτερο και drone της αστυνομίας. Σε διάφορα σημεία της πόλης θα τοποθετηθούν οι «Αίαντες», τα υδροβόλα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Στα Εξάρχεια και σε σημεία γύρω από την περιοχή, θα αναπτυχθούν δυνάμεις των ομάδων ΜΑΤ και ΔΡΑΣΗ, ενώ και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπου είναι προγραμματισμένα συλλαλητήρια, θα ληφθούν ανάλογα μέτρα.

Λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί, η Τροχαία θα εφαρμόσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες της Αττικής ενώ ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN