Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Λεχαινά, όταν ο οδηγός Ι.Χ., με συνεπιβάτη έναν ακόμα άνδρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο παρακείμενης οικίας.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε τόσο ο ίδιος ο οδηγός, όσο και ο συνεπιβάτης του, ο οποίος φέρει σοβαρότερα τραύματα.
Ο οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε λίγη ώρα αργότερα. Αντίθετα, ο συνεπιβάτης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης διαπίστωσαν πως ο οδηγός δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης, γεγονός που οδήγησε και στη σύλληψή του.
πηγή φωτογραφιών patrisnews.gr