ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς πιστοποίηση ο χειριστής του φονικού παιχνιδιού στο λούνα παρκ!

Τα ίχνη του εξαφανισμένου χειριστή από το Μπαγκλαντές αναζητάει η αστυνομία, προκειμένου να συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας, που στοίχισε τη ζωή στην 14χρονη μαθήτρια.

Ο 32χρονος έχει χαθεί από προσώπου γης, αμέσως μετά το δυστύχημα. Έφυγε από το λούνα παρκ του Αλμυρού τρέχοντας, αφού κάποιοι τον πήραν στο κυνήγι για να τον πιάσουν.

«Δεν προβλέπεται να υπάρχει κάποια πιστοποίηση του χειριστή αυτού του μηχανήματος», είπε ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη έφηβη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «θα εμφανιστεί σήμερα ή αύριο» ο χειριστής του μηχανήματος, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, καθώς έχει εξαφανιστεί από την στιγμή της τραγωδίας.

Όπως σημείωσε, ο χειριστής έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών στο εν λόγω παιχνίδι, και δουλεύει τουλάχιστον 250 ημέρες τον χρόνο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη, χωρίς όρους, μέχρι την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν διασκεδάσει στα παιχνίδια της, την τελευταία 50ετία που εκείνη ασχολείται με αυτήν την δραστηριότητα, στην οποία έχουν καταγραφεί η τραγωδία της Παρασκευής και ένα ατύχημα προ ετών στην Χαλκίδα.

Χθες, ο δικηγόρος της οικογένειας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε ότι σύμφωνα με τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλο για χρήση απο παιδιά.