ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τέλος η συμπαράσταση στον Σταύρο Μαυρίδη- Δεκάδες άνθρωποι στο πλευρό του

Το δράμα του Σταύρου Μαυρίδη, ο οποίος την περασμένη Κυριακή βρέθηκε έπειτα από μαραθώνια αναζήτηση στο σπίτι του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύεται στο Νευρολογική Τμήμα του Θριάσιου Νοσοκομείου, συγκίνησε πλήθος κόσμου.

 

Νευρολόγοι προσφέρονται να τον κουράρουν, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, νοσοκόμες επιθυμούν αφιλοκερδώς να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθαρίστριες να καθαρίζουν δωρεάν το σπίτι του. Μέχρι και τρόφιμοι ψυχιατρικών ιδρυμάτων υποστηρίζουν, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι “έχουν τον τρόπο να τον στηρίξουν ψυχολογικά, όταν πάρει εξιτήριο”.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών επιδιώκουν να έρθουν σε επαφή μαζί του για να του πουν έναν καλό λόγο ή ακόμα και να του κρατήσουν συντροφιά στο νοσοκομείο.

“Μιλάμε για φοβερή κινητοποίηση. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ αυτό. Πρέπει στην κυριολεξία το τηλέφωνο μου να έχει χτυπήσει πάνω από 500 φορές για να μου πουν – άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος- πως θέλουν να βοηθήσουν τον Σταύρο”, δηλώνει στην Espresso o Σπύρος Μπιμπίλας.