ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτύπησαν ελεγκτή σε λεωφορείο επειδή ζήτησε να δει τα εισιτήριά τους!

Επίθεση από επιβάτες λεωφορείου του ΟΑΣΘ οι οποίοι δεν είχαν εισιτήριο δέχθηκε εργαζόμενος κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στη γραμμή 55 τοπικό Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως κατήγγειλε το συνδικάτο των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ «τρεις αλλοδαποί ιδιαίτερα επιθετικοί που δεν είχαν εισιτήριο τραυμάτισαν έναν εργαζόμενο, απείλησαν και έβρισαν. Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία συλλαμβάνοντας τους και οδηγώντας τους στο Α.Τ. Πολίχνης. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα δικαστήρια όπου ζήτησαν και πήραν αναβολή».

Τα κρούσματα βίας σε εργαζόμενους στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης είναι αυξημένα και προ ημερών υπήρξε άλλο ένα περιστατικό εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ, το οποίο μάλιστα οδήγησε σε αντίδραση τόσο του Συνδικάτου των Εργαζομένων ΟΑΣΘ, όσο και της διοίκησης του ΟΑΣΘ. Εκείνο το περιστατικό είχε γίνει σε λεωφορείο της γραμμής 2Κ στην Αγίας Σοφίας. Στο λεωφορείο υπήρχε πολύς κόσμος με αποτέλεσμα κάποιοι να μην χωρούν. Τρεις άγνωστοι κατέβασαν το παράθυρο του λεωφορείου και γρονθοκόπησαν τον οδηγό, ενώ επίθεση δέχτηκε και ένας επιβάτης που προσπάθησε να τους εμποδίσει…