ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτύπησε 5χρονο που έκανε πατίνι και το εγκατέλειψε! Δεν είχε δίπλωμα ο οδηγός

Δεν έμεινε για πολλή ώρα ασύλληπτος ασυνείδητος οδηγός. Που χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα 5χρονο παιδί που έκανε πατίνι στον Βόλο. Και αντί να σταματήσει και να το βοηθήσει, πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο λόγος ήταν ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης!

Το τροχαίο έγινε στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο 45χρονος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του το παιδάκι που κινούνταν με το πατίνι, με αποτέλεσμα να υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο πόδι. Όμως, δεν σταμάτησε καν να δει αν το θύμα του ήταν καλά και το εγκατέλειψε αβοήθητο! Ωστόσο, οι αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο του ατυχήματος συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του κι έτσι ο 45χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της Τροχαίας.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κατά τον έλεγχο των στοιχείων του ότι δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος και παράβαση του Κ.Ο.Κ.. Το τραυματισμένο αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του είναι ελαφρός.