ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτυπούσε τη γυναίκα του και ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του!

Η μητέρα είναι εκπαιδευτικός και ο πατέρας ιδιωτικός υπάλληλος. Το ζευγάρι που ζει στην Πάτρα πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2020. Σύμφωνα με τη μητέρα, παρά το ότι είχε κακοποιήσει και εκείνη στη διάρκεια της κοινής τους ζωής, δεν επιθυμούσε εκείνη την εποχή να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Όμως, όταν ένα χρόνο μετά έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη τους, άλλαξαν όλα! Έτσι προσέφυγε στην Εισαγγελία, έκανε μηνυτήρια αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Στα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν το δικαστήριο έβγαλε απόφαση ότι ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, αλλά μόνο παρουσία της μητέρας του και γιαγιάς του.

Όπως έχει καταγγείλει η μητέρα του παιδιού, ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Λες και του άρεσε να την βλέπει να πονάει. Έμπαινε στο μπάνιο ενώ εκείνη έκανε ντους και με βία της έριχνε καυτό νερό για να την καίει. Πολλές φορές τη χτυπούσε ενώ την είχε στείλει και στο νοσοκομείο.

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια από τον πατέρα, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει ακόμη και στις εισαγγελικές αρχές, έγινε το 2021. Το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς τη χαϊδεύει και τον χαϊδεύει μα το συμπέρασμα της ψυχολόγου που είχε εξετάσει τότε το παιδί στην Πάτρα είναι ότι η μικρή «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα».

Ο πραγματογνώμονας-ψυχολόγος ωστόσο, στην Αθήνα ήταν καταπέλτης, σύμφωνα με το pelop, στο πόρισμά του για την 4χρονη από την Πάτρα, η οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα της για ό,τι είχε πει το ίδιο το κοριτσάκι, έχει βιώσει σεξουαλική ασέλγεια από τον ίδιο της τον πατέρα.

Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγος αρνείται κάθε κατηγορία. Εκτιμά ότι η πρώην του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο, θεωρώντας πως είναι εμπλεκόμενη και η πρώην πεθερά του.