ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έχουν τέλος τα βίαια περιστατικά μεταξύ ανηλίκων! Επίθεση σε 17χρονο στην Μεταμόρφωση και 13χρονο στον Υμηττό!

Μια παρέα μαθητών στη Μεταμόρφωση επιτέθηκαν σε έναν 17χρονο, μαθητή της Β΄ Λυκείου, την ώρα που εκείνος επέστρεφε από το φροντιστήριο και, με αφορμή τις οπαδικές του προτιμήσεις, τον λήστεψαν στη μέση του δρόμου.

Πρόκειται για μια παρέα 7-8 ατόμων, ηλικίας από 14-16 ετών -σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος- οι οποίοι τον ρώτησε τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τον προπηλάκισαν.

Κάποιοι άρχισαν να τον ψάχνουν και αφού βρήκαν το πορτοφόλι του, πήραν 20 ευρώ και το σκουλαρίκι που φορούσε στο αυτί του και εξαφανίστηκαν.

Ο 17χρονος ειδοποιήσε τη μητέρα του η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Από χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Την ίδια ώρα, ένας 13χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 15 ετών, μέσα σε εστιατόριο fast food στον Υμηττό.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, οι δύο, ανήλικοι δράστες μπήκαν στο εστιατόριο που καθόταν ο 13χρονος, διαπληκτίστηκαν έντονα μαζί του και στη συνέχεια αρχίσαν να τον χτυπούν.

Οι δύο μαθητές έφυγαν τρέχοντας από το κατάστημα ενώ ο 13χρονος κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς το θύμα, είχε προηγούμενα με τους δράστες καθώς πριν από μερικές ημέρες είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.