slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν έτρεχα, κόρναρα και σάστισε ο παππούς» λέει ο μοιραίος μοτοσικλετιστής

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο 33χρονος μοτοσικλετιστής που βύθισε τον Βόλο στο πένθος, καθώς, σύμφωνα με το gegonota.news, παρακολουθείται από ψυχολόγο.

«Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο, εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε», είπε στη μητέρα του και στην αδελφή του που τον επισκέφθηκαν στο κρατητήριο.

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου είπε πως ο οδηγός δεν μπορεί να μιλήσει ούτε καν να αρθρώσει λέξη και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στον δρόμο που συνέβη το τραγικό περιστατικό, στην Ιάσονος, θα φανερώσουν αν τα όσα ισχυρίζεται ο μοτοσικλετιστής είναι αλήθεια.

Σήμερα ο εισαγγελέας και ο ανακριτής θα έχουν στα χέρια τους και το αποτέλεσμα του αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 33χρονο, ενώ αργότερα θα βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Τον οδηγό της μοτοσικλέτας επισκέφθηκε γιατρός στο κρατητήριο, γιατί έχει σπασμένο χέρι και θα μπει σε χειρουργείο, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο.

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι της επικίνδυνης οδήγησης, και με βάση το νέο ποινικό κώδικα εφόσον προήλθε θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.