ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαντάζεστε πόσα… προφυλακτικά βρήκαν στο σπίτι της! Γιατί συνελήφθη γυναίκα στη Ζάκυνθο

Για διάφορες παρανομίες συνελήφθη αλλοδαπή στη Ζάκυνθο, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν … 432 προφυλακτικά, ναρκωτικά και ζάρια, με αποτέλεσμα να εξετάζεται για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών, ακόμη και πορνεία.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών, στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 432… προφυλακτικά, δυο κάμερες καταγραφής, επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τέσσερις τράπουλες, 91 μάρκες, ζάρια, 1.030 ευρώ, νομίσματα διαφόρων χωρών, δυο τάμπλετ, ένα λάπτοτ, μια φωτογραφική μηχανή, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, καθώς και μια ταμειακή μηχανή.

Η προέλευση των ευρημάτων ερευνάται, όπως και η χρήση τους, ενώ η αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά τρία τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της, ώστε να διαπιστωθεί το εύρος των παρανομιών στις οποίες είχε εμπλακεί.