ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαντάζεστε που έκρυβαν τα κλεμμένα κοσμήματα!

Φαντασία διέθεταν σίγουρα οι δράστες που είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και είχαν κλέψει 420 ευρώ και τιμαλφή αξίας 20.500 ευρώ, αν κρίνει κανείς από το που έκρυβαν τα κλοπιμαία.

Οι τέσσερις Ρομά από την Αγία Βαρβάρα και τον Ασπρόπυργο έφευγαν από την πόλη της Λάρισας με νοικιασμένο από την Αθήνα Ι.Χ. αυτοκίνητο, κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών που τους σταμάτησαν για έλεγχο στο 5o χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας– Αθηνών.


Ερευνωντας το αυτοκίνητο ανακάλυψαν κάτω από το ταμπλό και μπροστά από το κιβώτιο ταχυτήτων μια κρύπτη μέσα στην οποία ήταν κρυμμένα πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν! Έτσι, τους πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης, τρία κινητά και 280 ευρώ.


Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι οι Ρομά είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και είχαν κλέψει 420 ευρώ και τιμαλφή αξίας 20.500 ευρώ! Τα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν, ενώ σε βάρος των τεσσάρων ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.