ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαντάζεστε που έκρυβε τα ναρκωτικά! Χειροπέδες σε 25χρονο στους Ευζώνους

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο αυτοκίνητο του, έκρυψε 75 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στους Ευζώνους.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν για την επικείμενη εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη χώρα, μέσω του συνοριακού σημείου διέλευσης των Ευζώνων, έστησαν συντονισμένη επιχείρηση, με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων και εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 25χρονο αλλοδαπό, το οποίο ακινητοποίησαν.

Κατά την έρευνα που έκαναν βρήκαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, όπου υπήρχαν 75 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 76 κιλών και 870 γραμμαρίων.

Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο και το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου μεταφορέα, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την διακίνηση.