ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαντάζεστε σε ποιο μέρος του αυτοκινήτου έκρυβε την κοκαΐνη! Τον έπιασαν στην Πατρών – Πύργου

Σωστές βγήκαν οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ότι ένας έλληνας μετέφερε ναρκωτικά που είχε προμηθευτεί από την Αθήνα, όπως αποδείχθηκε στο μπλόκο που έστησαν, στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε, στη νέα εθνική οδό Πατρών- Πύργου.

Στην έρευνα που έκαναν στο όχημα ανακάλυψαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ψυγείο, στην οποία βρήκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 149,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό και συνέχισαν τις έρευνες στο ιδιόκτητο φορτηγό του και στο σπίτι του, όπου βρήκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο κινητά τηλέφωνα και 250 ευρώ.

Έρευνα έγινε και στο σπίτι της Ελληνίδας συντρόφου του δράστη στην οποία ανήκει το τζιπ που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της κοκαΐνης και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 8,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, μαζί με τον σύντροφό της που κατηγορείται για αγορά, κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.