ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαντάζεστε τι έκρυβαν σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην Εύβοια!

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών εγκληματικής οργάνωσης, που είχε συσταθεί με σκοπό την καλλιέργεια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας και την διακίνησή της σε περιοχές της Εύβοιας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Οι δράστες είχαν στήσει σε παλιές αποθήκες που δεν λειτουργούσαν τον εξοπλισμό, που αποτελείτο από τρία πάνελ εκπομπής θερμότητας με λαμπτήρες, δυο χρονοδιακόπτες, έναν ανεμιστήρα και ένα πολύπριζο και στον οποίο καλλιεργούσαν 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 ως 1,10 μέτρου. Στις αποθήκες και σε έρευνες που έγιναν σε συνολικά τρία σπίτια των μελών της σπείρας, βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 144,8 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 80 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος γλάστρες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι replica, ένα μαχαίρι, ένα μεταλλικό κλομπ, διάφορα κλειδιά και τρία κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.