ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαντάζεστε τι μετέφεραν με… ταξί από την Αθήνα στον Τύρναβο

Τα στοιχεία που σταχυολόγησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για την διακίνηση ηρωίνης στην περιοχή τους και στη Λάρισα, έδειχναν ότι δυο Έλληνες και ένας αλλοδαπός τη μετέφεραν συστηματικά από την Αθήνα με ταξί για να μην δίνουν στόχο και στη συνέχεια την έκρυβαν στο σπίτι του ενός Έλληνα.

Όταν ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση το σπίτι και επενέβησαν όταν είδαν να φτάνει ένα ταξί, από το οποίο αποβιβάστηκαν ο Έλληνας οδηγός και ο αλλοδαπός. Όταν πλησίασαν για να κάνουν έλεγχο, ο αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ενώ ταυτόχρονα πέταξε στο οδόστρωμα μία συσκευασία με ηρωίνη σε σκόνη και «βραχάκια» βάρους 24,2 γραμμαρίων.

Οι άνδρες της Δίωξης τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν, παρά την αντίσταση που προέβαλε. Στη συνέχεια, κατέσχεσαν την ηρωίνη, το ταξί, μια ζυγαριά, τρία κινητά τηλέφωνα και 195 ευρώ και σχημάτισαν δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και βία κατά υπαλλήλων σε βάρος των τριών δραστών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.