ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαντάζεστε τι μετέφεραν με το λεωφορείο του… ΚΤΕΛ!

Δυο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Οι δύο άντρες είχαν δώσει «ραντεβού» στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στην Θεσσαλονίκη και εκεί έκαναν αλισβερίσι με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών όλων των ειδών και τις μετέφεραν πάλι με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, ο πρώτος στην Δράμα και ο δεύτερος στην Καβάλα!

Μόλις αποβιβάστηκαν στους προορισμούς τους, έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας που είχαν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η μεταφορά των ναρκωτικών. Στην κατοχή τους και στην αποσκευή του Έλληνα, βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 107 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 103,7 γραμμαρίων και άλλη μία με κοκαΐνη βάρους 3,4 γραμμαρίων.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Όμως, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι πληροφορίες των αστυνομικών θέλουν τον αλλοδαπό να αποτελεί βασικό μέλος ευρύτερου κυκλώματος που δραστηριοποιείται στη μεταφορά ναρκωτικών από τη Θεσσαλονίκη στην Καβάλα.