ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί! Τι βρήκαν σε σπίτι στα Ιωάννινα (ΦΩΤΟ)

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όχι μόνο γιατί στο πλαίσιο έρευνας, βρήκαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο σε σπίτι στα Ιωάννινα, αλλά κυρίως γιατί ανάμεσα στα όπλα είδαν και ένα… σπαθί Σαμουράι!

Όλα ξεκίνησαν, από την κλοπή μίας τσάντας, καθώς, όταν ταυτοποίησαν τον δράστη και εντόπισαν την κατοικία του, βρέθηκαν μπροστά σε μια ασυνήθιστη συλλογή από… κοφτερά αντικείμενα!


Η κλοπή είχε γίνει ανήμερα των Θεοφανίων στην πόλη των Ιωαννίνων και ο ιδιοκτήτης της τσάντας είχε κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί, καθώς περιείχε τον φορητό υπολογιστή του, ένα tablet, δύο σκληρούς δίσκους και προσωπικά του έγγραφα, όλα απαραίτητα για την εργασία του. Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας Έλληνας και έγινε έρευνα στο σπίτι του.
Το περιεχόμενο της τσάντας δεν βρέθηκε, όμως οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα σπαθί τύπου Σαμουράι με λάμα μήκους 71 εκατοστών, πέντε κυνηγετικά μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ένα διακοσμητικό μαχαίρι και ένα αστυνομικό κλομπ μήκους 64 εκατοστών! Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει τι απέγιναν τα κλοπιμαία.