ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα παραστεί στη δίκη του ο Φιλιππίδης! Η πληροφορία που εξόργισε τον συνήγορο του

Δεν θα παραστεί στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την έναρξη της δίκης του με τις κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για βιασμούς, όπως αποκάλυψε ο συνήγορος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο δικηγόρος έκανε λόγο για εξαιρετικά κλονισμένη υγεία του ηθοποιού, λέγοντας πως «έχει διαύγεια πνεύματος, αλλά σωματικά δεν είναι σε θέση να παραστεί στο δικαστήριο, καθώς έχει δυσκολία ακόμη και στην κίνηση του, μετά και από την απώλεια πολλών κιλών το τελευταίο διάστημα».

Ο δικηγόρος είπε πως είναι σίγουρος για την αθωότητα του πελάτη του, σημειώνοντας πως αυτή θα αποδειχθεί και στο δικαστήριο και θα υπάρχει ανάλογη απόφαση εάν δεν υπάρξουν έξωθεν επιδράσεις και τηρηθεί το γράμμα του νόμου.

Παράλληλα αντέδρασε έντονα στην μετάδοση πληροφοριών περί κατάθεσης στην δίκη και ενός γυναικολόγου, που θα επιβεβαιώσει μαρτυρίες γυναικών σε βάρος του καλλιτέχνη, λέγοντας πως δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση του από τους αντίδικους κατά την οφειλόμενη πάγια τακτική και πως δεν μπορεί να μεταδίδονται σχετικές πληροφορίες που μπορούν να επηρεάσουν και τους ένορκους που θα κληρωθούν την Παρασκευή για την εκδίκαση της υπόθεσης.