ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα πιστεύετε με τι μετέφεραν ηρωίνη σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης οδηγήθηκαν τρεις άντρες που συνελήφθησαν στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς χρησιμοποιούσαν τα δρομολόγια των λεωφορείων από την Θεσσαλονίκη προς την Ξάνθη για να μεταφέρουν οργανωμένα ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες προόριζαν για πώληση.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν για τον έναν από τους δράστες και τον εντόπισαν να κατευθύνεται μαζί με τους συνεργούς του προς την Θεσσαλονίκη με ένα Ι.Χ. φορτηγό. Τους ακολούθησαν από απόσταση και, όταν έφτασαν στην Θεσσαλονίκη, είδαν τον βασικό ύποπτο να επιστρέφει με λεωφορείο στην Ξάνθη. Αμέσως τον ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 111,3 γραμμαρίων και άλλη μία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Στη συνέχεια, σταμάτησαν και το όχημα των άλλων δραστών, τους πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν 370 ευρώ και δύο κινητά. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν. Αμέσως μετά, ο φυγόποινος θα εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει τις ποινές που του επιβλήθηκαν με τις τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις.