ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν κρύψει τα ναρκωτικά στη μαξιλαροθήκη!

Χειροπέδες σε πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων είναι ανήλικα, έβαλαν οι αστυνομικοί στο Αίγιο, καθώς βρήκαν, στην όχθη ενός ποταμού, μια… μαξιλαροθήκη με ναρκωτικά που σκόπευαν να διακινήσουν!

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν όταν πήγαν να τα παραλάβουν και οι τρεις από τους δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν απωθώντας με τα χέρια τους τους αστυνομικούς. Τελικά συνελήφθησαν. Μάσα στην μαξιλαροθήκη υπήρχε ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε 170 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα μεταλλικό τρίφτη και τρία μαχαίρια τύπου «πεταλούδας». Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό του ενός από τους ενήλικους ως μέσο για την διακίνηση των ναρκωτικών και 35 ευρώ, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.

Σε βάρος των πέντε δραστών και ενός ακόμη ενήλικου που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου για τα όπλα, βία κατά υπαλλήλων και μη έκδοση δελτίου ταυτότητας, κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Επίσης, αναζητείται η μητέρα των ανηλίκων που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας τους.