3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν την ακούμπησα ποτέ» απαντά σε όσους τον εμπλέκουν με τους βιασμούς της 12χρονης ο πρώην διαιτητής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις δικές του εξηγήσεις για το γεγονός ότι φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έδωσε ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, το όνομα του οποίου φέρεται να έχει δώσει στις ανακριτικές αρχές το κορίτσι και γι’ αυτό καλείται από την ανακρίτρια.

«Έχω χρέος να πω δυο κουβέντες για όσα με κατηγορούν. Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι. Να μη μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μη μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. Μπορώ να αναλύσω την κατάθεση του κοριτσιού πρόταση με πρόταση» είπε o Φίλιππος Ντόβας μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Ηλία Μίχο είπε ότι «έχω να του μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε όπως έπρεπε στον προεκλογικό μου αγώνα. Δε θέλω να πω ονόματα αλλά όταν μου ζήτησε κάτι εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα. Και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο με αγνόησαν κι εκεί του έκοψαν και την καλημέρα. Το λέω δημόσια».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν ξέρει να εξηγήσει γιατί η 12χρονη φέρεται να έχει καταθέσει ότι ο Ηλίας Μίχος της είπε να πάει στον ίδιο: «Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Όταν είσαι μια γειτονιά, στα 50 μέτρα, και το κοριτσάκι πέρναγε μια φορά τι βδομάδα, «τι κάνετε κ Φίλιππα», το ένα το άλλο. Όπως και η μητέρα της όταν πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν έχεις μια καλημέρα με ευγένεια, το κάνεις με όλους τους γείτονες».

Δείτε όσα είπε στο OPEN