3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν το χωρά ο νους! Έπεισε μέσω chat 12χρονη να χαρακωθεί και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση κακοποίησης 12χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, από άγνωστο, που το έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, αλλά και να χαρακώσει τα χέρια της, δεκαεννέα φορές.

Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας στη «Δημοκρατική», ο πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ. Ρόδου Γιώργος Ευγενικός, ενημερώθηκε από τους σοκαρισμένους γονείς του 12χρονου κοριτσιού, ότι μέσω της εφαρμογής chat «discord», άγνωστος χρήστης, μετέτρεψε την κόρη τους σε πειθήνιο όργανό του, πείθοντάς την να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, να χαρακώσει τα χέρια της 19 φορές με ξυράφι κρύβοντας επιμελώς τις πληγές ώστε να μην γίνει αντιληπτό τίποτα ενώ το πλέον σοκαριστικό είναι πως οι γονείς ανακάλυψαν τι συνέβαινε λίγο πριν το κορίτσι πάρει υπνωτικά χάπια για να αυτοκτονήσει, όπως την προέτρεπε ο άγνωστος χρήστης της εφαρμογής!

Το 12χρονο κορίτσι, κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του, και παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε έχει σχέση με τον άγνωστο και τις δοκιμασίες στις οποίες την υπέβαλε όλο αυτό το διάστημα.