ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν βάζει ο νους όσα καταγγέλλουν για καθηγήτρια σε γυμνάσιο! Βρισιές, χειρονομίες και… φαντασιώσεις!

Η καταγγελία έρχεται από μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε γυμνάσιο της Καλλιθέας.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιεχόμενο της καταγγελίας, που δημοσιεύει το protothema.gr, το σχολικό έτος 2019-2020, η καθηγήτρια αντί για μάθημα έκανε συζητήσεις και έλεγε στα παιδιά ότι ο Spider-Man είναι του σατανά.

Είδε οράματα ότι στις τουαλέτες 12χρονα παιδιά είχαν σεξουαλικές επαφές και μάλιστα ότι κατέχει βίντεο, κάτι το οποίο ούτε συνέβη ποτέ, ούτε προσκόμισε ποτέ αυτό το βίντεο.

Έδωσε αποβολή σε μαθήτρια με την συγκατάθεση του συλλόγου, επειδή κάποιο παιδί της πρώτης τάξης της είπε, ότι δήθεν άκουσε στο διάδρομο κατά την ώρα του διαλείμματος ότι κάποια μαθήτρια τράβηξε φωτογραφία μέσα την τάξη. Ουδέποτε αποδείχτηκε αυτό το περιστατικό, κανείς δεν είδε ποτέ αυτή τη φωτογραφία, ούτε ο διευθυντής, ούτε όμως ο σύλλογος καθηγητών.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, είπε σε μαθητή ότι είναι “μαλ…” κάνοντας την σχετική χειρονομία μέσα στην τάξη μπροστά σε όλους τους μαθητές.

Έβαζε επανειλημμένως τα κλάματα μέσα στην τάξη εν ώρα μαθήματος λέγοντας στους μαθητές ότι ο σύλλογος και ο διευθυντής την αδικούν.

Επέρριπτε συνεχώς ευθύνες στους μαθητές ότι αυτοί φταίνε για την κατάσταση της, ότι έχει προβλήματα και ότι βάζει τα κλάματα εξαιτίας των ίδιων, δημιουργώντας αφόρητη ψυχολογική πίεση κι ενοχές στα παιδιά .

Το αποκορύφωμα ήταν ότι κάποια στιγμή, άγνωστο πως, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε λογαριασμό μαθήτριας στα social media.

Στην καταγγελία αναφέρεται πως κάνει αναφορές για την προσωπική της ζωή σε 12χρονους μαθητές είτε λέγοντας τους ότι διατηρεί δεσμό με έναν πολύ νεότερο της άνδρα είτε με γνωστό μπασκετμπολίστα κλπ.