ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν βρήκαν χρήματα και έκλεψαν… λουκάνικα

Με γεμάτα χέρια έφυγαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα fast food στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Γαστούνη, όχι όμως με χρήματα αφού δεν βρήκαν ούτε δεκάρα στην ταμειακή μηχανή, αλλά με το περιεχόμενο του… ψυγείου! Στη συνέχεια, μάλιστα, χτύπησαν και ένα κοντινό φαρμακείο.

Οι κακοποιοί είχαν παραβιάσει την πόρτα του καταστήματος, αλλά δεν βρήκαν τα χρήματα  που περίμεναν. Για να μην πάει χαμένος ο… κόπος τους, άρπαξαν από το ψυγείο μεγάλες ποσότητες από λουκάνικα, σαλάμια και τυριά και έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όμως, δεν πήγαν μακριά, αφού σε απόσταση 100 μέτρων έκαναν και νέα διάρρηξη.

Στόχος τους, αυτή τη φορά, ήταν το παλαιότερο φαρμακείο της Γαστούνης στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, στο οποίο τρύπωσαν παραβιάζοντας τα λουκέτα του ρολού και της κρυστάλλινης πόρτας. Άρπαξαν περίπου 150 ευρώ σε κέρματα και μικρά χαρτονομίσματα από την ταμειακή μηχανή και στη συνέχεια το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στην αποθήκη και έκλεψαν φάρμακα σε ενέσιμη μορφή και ναρκωτικά χάπια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

πηγή: protothema