ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν ξεμπέρδεψαν με τη συμμορία που βάζει φωτιές σε κάδους στο Αγρίνιο

Μόλις την περασμένη Τετάρτη είχαν εξιχνιαστεί οι αλλεπάλληλοι εμπρησμοί σε συνολικά 12 κάδους απορριμμάτων στο Αγρίνιο, για τους οποίους συνελήφθησαν τρεις 17χρονοι και κατηγορήθηκαν άλλοι τρεις ανήλικοι ηλικίας 17, 16 και 15 χρόνων. Όμως, φαίνεται πως υπάρχουν και άλλοι ασύλληπτοι…
Οι εμπρησμοί συνεχίστηκαν και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν τυλίχτηκαν στις φλόγες άλλοι δυο κάδοι στην οδό Καζαντζή και στη διασταύρωση των οδών Σεφέρη και Λαμπέτη, κοντά στο Πανεπιστήμιο. Σε όλες τις περιπτώσεις επενέβη η Πυροσβεστική, όμως οι κάδοι καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η Ασφάλεια προσπαθεί να εντοπίσει τους νέους εμπρηστές και ερευνά το ενδεχόμενο να έχουν σχέση με την ομάδα των έξι ανήλικων που είχαν πυρπολήσει συνολικά 12 κάδους του Δήμου, από τα ξημερώματα της 20ής Μαρτίου και μετά.
Οι «Νέρωνες των κάδων», όμως, χτύπησαν και στην Πάτρα, όπου από τις 6.37 ως τις 7.20 το πρωί της Κυριακής ξέσπασαν πυρκαγιές σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων στις διασταυρώσεις της οδού Κανακάρη με τις οδούς Ζαΐμη, Κολοκοτρώνη και Αγίου Νικολάου! Τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα ανέλαβαν την κατάσβεση, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των εμπρηστών.