ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδικτυακή επίθεση τζιχαντιστών στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο – Είχε δηλώσει: «Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων»

diadiktiakh-epithesh-tzixantiston-ston-amvrosios

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Η διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε ο Μητροπολίτης έχει ως εφαλτήριο τις δηλώσεις που είχε κάνει με αφορμή τον αντιρατσιστικό νόμο. Είχε δηλώσει: «Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων».

Έτσι λοιπόν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας «Jihad Watch» φιλοξενεί άρθρο με κεντρικό θέμα τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Τίτλος του κειμένου είναι μια φράση του ίδιου: «Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων».

Συγκεκριμένα αναφέρει η ιστοσελίδα: «Με πρόσχημα το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, η ισλαμική υπεροχή ποινικοποιείται στην Ελλάδα, όπου οι ρατσιστές με τους ισλαμιστές χρησιμοποιούν τον «ρατσισμό» για να δαιμονοποιήσουν και να περιθωριοποιήσουν όλους εκείνους που αντιτίθενται στην ύπουλη ατζέντα τους, όπως ακριβώς κάνουν στις ΗΠΑ – με τη βοήθεια αριστερών και χρήσιμων… ηλιθίων».

Επίσης παρουσιάζει η ιστοσελίδα jihadwatch.org τις δηλώσεις που έκανε γενικότερα για το θέμα:

«Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όποιος µιλά για την πατρίδα και τον πατριωτισμό κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί. Ένας ιερέας που θα μιλήσει ενταντίον των Μαρτύρων του Ιαχωβά και άλλων θρησκειών από άμβωνος, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ρατσιστής και να φυλακισθεί.

Σύντομα θα είμαστε εξωγήινοι στην ίδια μας τη χώρα. Δεν ξέρω αν θα ζω να δω τις εποχές εκείνες, αλλά τα παιδιά μας θα είναι σίγουρα σκλάβοι των μουσουλμάνων. Η Ελλάδα εξαφανίζεται, η πίστη εξαφανίζεται… Κρατήστε την φλόγα της πατρίδας και την πίστη. Η παγκοσμιοποίηση δεν μας χτυπά πια την πόρτα, έχει μπει στο σπίτι μας».