ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδήλωση εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα, οι οποίοι διαδηλώνουν, με τη συμπαράσταση και άλλων εργαζομένων, για το μέλλον της δουλειάς τους, από την οποία εξαρτάται η επιβίωσή τους.

«Με αίμα και ιδρώτα δένουμε το ατσάλι, θα τους σταματήσουμε με ενότητα και πάλη»φωνάζουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι συνάδελφοι τους από την Στερεά και την Αττική, στέλνοντας μήνυμα ότι οι απολύσεις δεν θα περάσουν.

Συγκινητική είναι και αυτή τη φορά οι παρουσία των μαθητών της Λοκρίδας, τα παιδιά των εργατών της ΛΑΡΚΟ, που στέκονται στο πλευρό των γονιών και βροντοφωνάζουν «Έχουμε φωνή και είναι δυνατή, εμείς θα την κρατήσουμε τη ΛΑΡΚΟ ανοιχτή» και «Η νέα γενιά έχει ιδανικά, μαθαίνει από τη ΛΑΡΚΟ να ζει και να νικά».

Στην κινητοποίηση βρίσκεται και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής πρόεδρό του Στέφανο Κασσελάκη και τον βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη.

Στη συγκέντρωση συμμετέχει πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής μέλη του ΠΓ. Επίσης πλήθος βουλευτών αλλά και υποψηφίων ευρωβουλευτών του Κόμματος.