ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακινητής ναρκωτικών είχε κάνει «βαποράκι» μαθητή

Ο λόγος για  19χρονο που βγήκε από σχολείο του Βόλου και οι αστυνομικοί του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν τα ναρκωτικά μέσα στη σχολική του τσάντα.

Ο μαθητής της γ’ τάξης λυκείου, είχε βγει από το σχολείο, προκειμένου να συναντηθεί με 20χρονο. Είχαν ραντεβού λίγα μέτρα κάτω από το λύκειο, στο οποίο φοιτά ο 19χρονος και προφανώς θα προμηθευόταν ποσότητα χασίς για να την περάσει μέσα στο σχολείο.

Είτε ο μαθητής διέφυγε της προσοχής των εκπαιδευτικών και βγήκε από το σχολείο την ώρα του μαθήματος, είτε κατά πληροφορίες είχε πάρει αποβολή για φασαρία που είχε προκαλέσει.

Όμως τόσο ο 19χρονος όσο και ο 20χρονος ήταν υπό παρακολούθηση από τις αστυνομικές αρχές, που είχαν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο σχολείο και χθες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες χασίς και αμφότεροι συνελήφθησαν.

Τη σύλληψη του 19χρονου είδαν συμμαθητές του από το σχολείο, οι οποίοι είχαν παρατηρήσει και στο παρελθόν ύποπτες κινήσεις από τον τελειόφοιτο του λυκείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος είχε συχνή επαφή με τον 20χρονο, ακόμη και την ώρα των διαλειμμάτων. Υπάρχουν μάλιστα αναφορές για σακίδιο που άλλαζε χέρια από τον 20χρονο στον 19χρονο, μέσα από τα σχολικά κάγκελα.