ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαψεύδουν οι φίλοι του Βρετανού ότι χρησιμοποιούσε το κινητό την ώρα που τον διαμέλισε ο έλικας  

Ο 22χρονος Βρετανός χτυπήθηκε όταν περπάτησε πίσω από το ελικόπτερο Bell 407, ενώ ο κινητήρας του ήταν ακόμη ενεργοποιημένος.

Λίγο νωρίτερα, είχε μόλις επιστρέψει με τρεις φίλους του από τη Μύκονο και επρόκειτο να επιστρέψουν στο Λονδίνο μετά το σύντομο ταξίδι τους στο νησί όπου είχαν γιορτάσει τα 22α γενέθλια του άτυχου Fenton.

Το δημοσίευμα της Daily Mail σημειώνει ότι Έλληνες ερευνητές ανέφεραν χθες ότι ο φοιτητής του Oxford Brooks, αφού αποβιβάστηκε με ασφάλεια, έτρεξε ξανά στην άσφαλτο για να μπορέσει να βγάλει μια selfie, παρά τις προειδοποιήσεις του πληρώματος, και κατά λάθος έπεσε πάνω στον περιστρεφόμενο έλικα.

Ωστόσο ο Τζακ Στάντον Γκλίβς, 20 ετών, που βρισκόταν στο ελικόπτερο μαζί με τους φίλους του Τζέιμς Γουίμπσλι, 19 ετών, και τον πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου Bournemouth, Μάξ Σάβατζ, 20 ετών, απέρριψαν αυτή την εκδοχή.

Ο Τζακ Στάντον Γκλίβς, ο πατέρας του οποίου είναι ιδιοκτήτης της ομάδας Bromley FC της National League, είπε στη MailOnline: «Δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν μας συνόδευσε στο σαλόνι. Το μόνο που έκαναν ήταν να μας ανοίξουν τις πόρτες».

«Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Κανείς μας δεν έφτασε στο σαλόνι πριν συμβεί το δυστύχημα», υποστήριξε.

«Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι ο Τζακ ήταν στο τηλέφωνό του και έτρεξε πίσω στο ελικόπτερο και αυτό είναι εντελώς αναληθές. Δεν ήταν στο τηλέφωνό του και γιατί γύρισε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου δεν ξέρω», τόνισε.